Krajane.cz - Belgie | Británie | Francie | Německo | Nizozemsko | Lucembursko | Rakousko | Španělsko | Švýcarsko | USA
Vítaj hosť | Užívateľ: Heslo: Auto-prihlásenie: | Registruj sa! | Heslo? | cz sk en

Strán: [1]   Dole

Autor Téma: Na co mám nárok v ČR s dítětem?  (Prečítané 18605 krát)
meggy93

Príspevkov: 1

« : Január 27, 2012, 05:54:59 pm »

Jsem zatím na rodičovské v ČR s dítětem,které mám s (bývalým) přítelem,který pracuje ve  výcarsku a bydlí ve Francii. Máme též v ČR společný statek,o který se sama starám. Za 3 měsíce mi končí mateřská, práci tady na malé vesničce asi nenajdu. Čekala jsem na přítele 4 roky,stále jen sliboval,že se vrátí. Nemá o nás vůbec zájem. Poznala jsem,že nechce nic měnit z finančních důvodů. Zajímá mě,na co všechno mám v případě rozchodu nárok. Zatím mi tvrdí,že mohu být ráda,že bydlím s malým v našem společném domě ( kde si každý z nás splácí svou část hypotéky) a že dostávám na malého přídavky ze  výcarska....sbírám odvahu něco podniknout...díky za Vaše rady.
Zaznamenané
mualem

Príspevkov: 18

« Odpoveď #1 : Január 27, 2012, 08:46:54 pm »

a na co by jsi chtela mit narok? ze by ti svycarsko jeste neco vyplacelo? max ti bude byvaly pritel platit alimenty
Zaznamenané
Strán: [1]   Hore

Skočiť na:  

Poháňané MySQL Poháňané PHP Krajania.sk | Poháňané SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Validné XHTML 1.0! Validné CSS!

Impressum (Pravidla stránky) | Kontakt | Krajania.sk © 2014
Krajania.sk - Slováci žijúci v zahraničí.

Odkazy