Krajane.cz - Belgie | Británie | Francie | Německo | Nizozemsko | Lucembursko | Rakousko | Španělsko | Švýcarsko | USA
Vítaj hosť | Užívateľ: Heslo: Auto-prihlásenie: | Registruj sa! | Heslo? | cz sk en

Strán: [1]   Dole

Autor Téma: Eindhoven - nekdo na pokec atp? ;)  (Prečítané 27599 krát)
lucie.b
Hosť
« : August 31, 2021, 03:41:25 pm »

Ahoj,

prave jsem se prestehovala do Eindhovenu a neznam tu vubec nikoho, tak bych se rada s nekym seznamila, at uz jde o vecu, kafe, vylet nebo tak Mrknutie

Ve zkratce je mi 30, delam data science, a budu rada za nejakou zpriznenou dusi v tomto meste Úsmev

Lucka
Zaznamenané
sado

Príspevkov: 3

« Odpoveď #1 : September 17, 2021, 03:35:05 pm »

Ahoj,
mojej manzelky brat, teda svagor sa stratil v Eindhoven, na stanici ho okradli, pred par dnami cez znamu volal, ze uz ma pracu mal ubytovanie a pracu cez agenturu, naposledy mal byt videny na stanici, vedela by si nam pomoct prosim ta ?
staci ak prezvonis na svk mob ja by som zavolal ak by si bola ochotna pomoct, samozrejme nie za darmo neako by sme kompenzovali tvoj cas.
vopred dakujem
moj tel je +421 905 860 889
meno Marcel Sadecky
svagor sa vola Vladimir Barat
« Posledná zmena: September 17, 2021, 03:39:02 pm od sado » Zaznamenané
sado

« Odpoveď #2 : September 17, 2021, 03:40:02 pm »

Ahoj,
mojej manzelky brat, teda svagor sa stratil v Eindhoven, na stanici ho okradli, pred par dnami cez znamu volal, ze uz ma pracu mal ubytovanie a pracu cez agenturu, naposledy mal byt videny na stanici, vedela by si nam pomoct prosim ta ?
staci ak prezvonis na svk mob ja by som zavolal ak by si bola ochotna pomoct, samozrejme nie zadarmo neako by sme kompenzovali tvoj cas a energiu, zcasti by to mohlo byt nove dobrodruzstvo ...
vopred dakujem
moj tel je +421 905 860 889
meno Marcel Sadecky
svagor sa vola Vladimir Barat

Zaznamenané
Rybatik

Príspevkov: 2

.
« Odpoveď #3 : Máj 29, 2022, 07:16:43 am »

Smiech
« Posledná zmena: Máj 29, 2022, 07:36:39 am od Milan leischendam » Zaznamenané
tom28

« Odpoveď #4 : Jún 03, 2022, 04:15:39 pm »

Ahoj, jsem Tomas...,..pokud jeste jsi v Nl...,klidne napis, ja jsem v Deventer..rad si pokecam o cemkoliv...
Zaznamenané
Strán: [1]   Hore

Skočiť na:  

Poháňané MySQL Poháňané PHP Krajania.sk | Poháňané SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Validné XHTML 1.0! Validné CSS!

Impressum (Pravidla stránky) | Kontakt | Krajania.sk © 2014
Krajania.sk - Slováci žijúci v zahraničí.

Odkazy