Krajane.cz - Belgie | Británie | Francie | Německo | Nizozemsko | Lucembursko | Rakousko | Španělsko | Švýcarsko | USA
Vítaj hosť | Užívateľ: Heslo: Auto-prihlásenie: | Registruj sa! | Heslo? | cz sk en

Strán: [1]   Dole

Autor Téma: Hledam ubytovani ve Strasburku  (Prečítané 18637 krát)
jamesdrake

Príspevkov: 1

« : Apríl 19, 2015, 11:43:44 am »

Zdravím,

jsem Angličan a v současné době žiji v Praze. Nicméně začínám pracovat pro Evropský soud pro lidská práva 1. června.

O víkendech budu cestovat za svoji Českou rodinou tak často, jak to jen půjde.

Měl bych několik otázek a chtěl bych Vás poprosit o pomoc:

1.     Nevěděl by někdo o nějakém bytu/studio k pronájmu ve  trasburku? Chtěl bych něco opravdu levného, klidně 1+kk.

2.     Měl by někdo, kdo pravidelně cestuje o víkendech ze  trasburku do Prahy a zpět zájem o pasažéra (nabízím sdílení nákladů na benzín i řízení)? Moje znalost českého jazyka není na úrovni jako tento text, nicméně je určitě na takové úrovni, abychom zvládli 6-ti hodinovou konverzaci.

Byl bych taky vděčný za jakoukoliv informaci ohledně nějakého sboru nebo zpívající skupiny ve  trasburku, ke které bych se mohl přidat (ale toto není nyní nic urgentního).

Do konce května je můj e-mail: james.drake[zavináč]kinstellar.com a mé telefonní číslo do konce května je  +420 602 691 760.

Předem děkuji za jakékoliv odpovědi.

jd
Zaznamenané
Strán: [1]   Hore

Skočiť na:  

Poháňané MySQL Poháňané PHP Krajania.sk | Poháňané SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Validné XHTML 1.0! Validné CSS!

Impressum (Pravidla stránky) | Kontakt | Krajania.sk © 2014
Krajania.sk - Slováci žijúci v zahraničí.

Odkazy