Krajane.cz - Belgie | Británie | Francie | Německo | Nizozemsko | Lucembursko | Rakousko | Španělsko | Švýcarsko | USA
Vítaj hosť | Užívateľ: Heslo: Auto-prihlásenie: | Registruj sa! | Heslo? | cz sk en

Strán: [1]   Dole

Autor Téma: Navrat dani 2013  (Prečítané 36304 krát)
Matej83

Príspevkov: 7

« : Február 10, 2014, 08:10:54 pm »

Ahoj -

pracoval jsem tady v NL 3,5 mesice v roce 2013.
Prisel mi dopis o danovem priznani jestli jsem to pochopil spravne.
Predpokladam ze se to podava pro vraceni dani.
Maten nekdo poenti jestli se to vyplati davat, kdyz jsem tu byl 3,5 mesice, jestli je to 5-10 EUR nebo jestli to bude vic, mate s tim nekdo zkusenost?

Diky,
Matej
Zaznamenané
Matej BA

Príspevkov: 14

« Odpoveď #1 : Február 10, 2014, 08:32:06 pm »

3,5 mesiaca sa určite oplatí. Ja som mal vrátené za nejakých 5 mesiacov práce niečo cez 1400 eur. Rozhodne by som to ale neriešil agentúrou taxback Hnev - zlé osobné skúsenosti (umelo zadržiavali vrátenie peňazí a postupne navršovali poplatky...teda z môjho pohľadu je to chamraď).
Tento rok musím vyplniť na vrátenie C - formulár....ešte ho tak zohnať - momentálne som totiž v SR a nová práca v NL je zatiaľ v nedohladne Neviem čo si myslieť/Nerozhodný
Zaznamenané
MilanAmsterdam
Hosť
« Odpoveď #2 : Február 11, 2014, 07:02:38 pm »

to dastava kazdy automaticky,musis to skontrolovat via online,,
teoreticky 98% je to vsechno spravne.Musis skontrolavat rocni vypis od firmy kde jsi pracoval  a rocny vypis tvoji banky,Ty mas ABN
  kdyz jdes na svuj ucet tam je  tento rocny vypis
Zaznamenané
Matej BA

Príspevkov: 14

« Odpoveď #3 : Február 13, 2014, 05:28:59 pm »

Vrátenie daní 2013 http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontenten/belastingdienst/individuals/tax_return/2013_tax_return/

Dá sa im tam brnknúť - hovoria po anglicky a všetko v pohode vysvetlia. Budú chceť vedieť SOFInu. Mrknutie
Zaznamenané
Strán: [1]   Hore

Skočiť na:  

Poháňané MySQL Poháňané PHP Krajania.sk | Poháňané SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Validné XHTML 1.0! Validné CSS!

Impressum (Pravidla stránky) | Kontakt | Krajania.sk © 2014
Krajania.sk - Slováci žijúci v zahraničí.

Odkazy